Post by vlikadogunvi on Mar 6, 2022 21:27:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cyberika: Action Cyberpunk RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cyberika: Action Cyberpunk RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan erőforrás ▞▞▞
▞▞▞ Cyberika: Action Cyberpunk RPG 2022 version ▞▞▞
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Rol ijro etiladigan ldc
Ez a játék frusztráló, mint... Nos, mint egy jó történet, jó a grafika, de az, ahogy elveszítjük a dolgokat, amikor meghalunk, vagy ahogy a fegyverek megsérülnek, szívás, kérjük, próbálja meg megoldani ezeket a problémákat
Jó játék. Tetszik a stílus és a történet. De a haladás és az őrlés olyan lassú. Olyan tárgyakra, amelyeket lehetetlen megtalálni, szinte mindenen bőven szükség van. Újra és újra ugyanazt a szintet játszod. Ritkán találkozik olyan dolgokkal, amelyekre szüksége van. napokról beszélek. Óranyi játék. Lehet, hogy eléri a szintet. Abbahagyom a játékot, mert nincs a történet előrehaladása. 8. szintű vagyok. A fejlesztők nagyjából azt mondták, sok sikert kívánok a daráláshoz!
Nagyszerű játék. Rengeteg potenciál van benne. Szeretem!
A legkapzsibb fejlesztők, akik nem fizetnek, ha kikapnak, kifogásokat keresnek, és volt bizonyítékom. Ne költs pénzt erre a játékra, és ne számíts arra, hogy bárhová is eljutsz anélkül, hogy kiürítenéd a bankszámládat, vagy csak alig rögzített fegyverekkel és páncélzattal őrölj hónapokig, és semmi hasznot nem kapsz, hacsak nem a minimumot tervezték. több ezer fontot költesz, mert minden nagyon drága, és két percig tart, a szintek 30-szor nehezebbek, mint kellene.
Szia Kefir, szükségem van a segítségedre a küldetésben, ahol chipet kell telepítened. A bővítődobozba a küldetés előtt telepítettem egyet, és most nem tudom átadni, mit tehetek?
Frissítés november 1-jén: Gen 3 tételek! Az eseményhez frissítési időzítő szükséges. Még mindig nincsenek frissíthető állomások:( Még mindig fennáll a hiba, ha a hirdetések nem töltődnek be, és körbe kell rohannom a szobában, amíg a játék frissül. A hiba nem tudja igényelni a feltört automatát. Megérintem a Get gombot, és nem tudok beköltözni a lakásba, majd bezárom. játszma, meccs.
Szuper!
Minden fantasztikus, de mi történik, ha online játszol a barátaiddal, és együtt teljesítesz küldetéseket?
Összességében jó játék, de még mindig nem tudom 😅😔😬, hogyan lehetne feljebb lépni a Guy-val.
Imádom a játékkefirt!! Imádom az utolsó napot és a zord lelket is, és köszönöm ezeket. A játék lényege a vezetési rész, ami valójában elég unalmas, szóval olyanná teheted, mint a „chinatown” sorozat a nagy tolvajlású autós játékokban? Még akkor is nagyon jó, mert a grafika közel áll az istenfélelemhez, és a játékmenet gördülékeny, ezért köszönöm.
A játék csak akkor játszható normálisan ha sokat fizetsz... (És akkor is csak rövid ideig) Nem ajánlom senkinek...
nagyon jó ötlet, de valami nem tetszik. A többi játékos és én nem tudunk küldetést teljesíteni velem
Ez egy jó játék, szép történetekkel, de nehezen tisztázható szakaszokkal, mint például, miért olyan könnyen elhasználódott minden, mint a védelem ruhában és az egészséged, és még a fegyvereket is javítani kell, őszintén szólva, most kezdem, és nem tudok idáig eljutni őszintén köszönöm srácok. válaszolni, de pénz kell a fegyverek megjavításához és ahhoz, hogy betegnek találják őket, még mindig küzdeni kell egy kicsit a betegséggel, csak egyre több erőforrást kell elhasználni
Nagyszerű hangulat, a hirdetések nem az arcodban. szórakoztató játék eddig 2 óra.
Szép... De mi 3D nyitott világot akarunk... Nem 2d nyitott világot...
Mindig kapcsolódási hibát jelez 😡
Cyberika: RPG e Ação Cyberpunk Aventura gwlh
Annyi potenciál van benne, hogy a hibák és hibák egy keményfalat jelentenek. Még mindig hagy kívánnivalót maga után. 2 hete játszom ezzel a játékkal, szó szerint nem tudom teljesíteni az első küldetést a második területen... lehet, hogy csak egy idióta vagyok, és nem jól játszottam. Amúgy menő játék. 12 hét múlva visszatérek a megjegyzés szerkesztéséhez, a fejlesztő változtatásai hatással lesznek az értékelésemre. Edit1: A játék most könnyebb!
Ez az egyik legjobb játék, amivel 2021 óta játszom, és remélem, hogy tovább fejlesztik a játékot, ahogy fejlődik 👍💯😃
Soha nem hagytam meg a saját személyes értékelésemet egy játékról, de utáltam ezt az egész élményt, sajnálom, de szerintem meg kell tudni őrizni a fegyvereidet, miután meghaltál, ahelyett, hogy addig merítenél, amíg nem marad fegyver vagy ruha. megvéd téged. Nagyon szerettem volna megkedvelni ezt a játékot, de egyszerűen nem tudtam hülye okok miatt meghalni, hogy ne maradjak fegyverek, ruhák vagy egészségügyi nassolnivalók/pólyák
nagyszerű grafika, játékmenet. a sztori lehetne jobb is, de nem baj
A fegyverek és ruhák tartóssága túl gyorsan lemerül, ami egyes küldetéseket szükségtelenül megnehezít. Ezenkívül néhány anyagnak elérhetőnek kell lennie a játék elején, de ezek nem állnak rendelkezésre, ami miatt ismétlődővé válik, hogy folyamatosan pénzt pazaroljunk új fegyverekre, még a fegyverrögzítővel is. Túl kevéssé növeli a tartósságot.
Annyira érdekes a Cyberika világa. De ez a játék egyre nehezebbé válik, és ha sikeres akarsz lenni, pénzt kell fizetned!.
A napi automata elromlott. A beváltáshoz való kattintás után a karakter a helyére kerül. Soha nem váltható be.
A berendezések tartóssága pokolian alacsony. Nekem úgy néz ki, mint egy P2W játék... Az alapkoncepció nagyszerű, szórakoztató. De nem akarok fizetni. :/
A játék jó, de klasszikus fizetési rendszer. A 20. szint után nincs lehetőség fizetés nélkül továbblépni a küldetésben. Fizetés után a játék mohóbbá válik, és elkezd többet fizetni. Amikor küldetésben vagy, és már majdnem halott vagy - ne ellenőrizze a készletet, különben a maffia felszaporodik és megöl. A fegyverek javítása kalandos dolog, az 1 pisztoly teljes megjavításához annyi erőforrást kell költenie, amennyit 3-4 küldetés alatt összegyűjt. Ne pazarolja az idejét erre a játékra.
A játékom fantasztikus. Az egyetlen kifogásom az "életminőséggel" kapcsolatos: szerintem a készlet (és azok a helyek, ahol elrakhatod a cuccaidat) túl sok mikromenedzselést igényel.
Korrekt rpg, elég stabil még régebbi eszközökhöz, mint az enyém, jól felépített, jó újrajátszhatóság.
Ez egy csapda elsőre Cool, de a 3. küldetésre világossá válik, hogy milyen dolgokat kell megvenni a sikerhez. Olyan ritkán találunk megalkotandó tárgyakat, hogy ha nem tudsz előrelépni, akkor nem tudod elkészíteni a tárgyakat, és ezért nem is tudsz előre lépni. Az ördögi kör. Nincsenek mellékküldetések, így segít a darálásban. Minden más sokkal később nyílik meg a játékban. Menő feltevés, de csak arra tervezték, hogy elvigye a pénzét, mert nem törődnek a játékmenettel.
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Äventyr eqr
Quỷ Vương Phá Sản Hành động ypco
Őszintén szólva lehet, hogy ez a kedvenc kefir játék a 3-ból amivel eddig játszottam, jó a grafika, nem foglal annyi helyet, nem akad el, van egy kis minijáték, ráadásul többjátékos is! A probléma, amit csak találtam, a ruhák voltak, bárcsak el tudnám venni az ellenségek ruháit, miután legyőztem őket, de mint a legújabbaknál, ez egyelőre lehetetlen. De tényleg 5 csillagot adnék rá, ha a játéknak lenne chatrendszere, amikor a városba megy vásárolni ^^
Cyberika: Action Cyberpunk RPG Rollimängud yait
Jó és szép játék, de járás közben nem tölthetjük újra a fegyvert, előnyt ad az ellenségnek, és csak állva tudunk lőni, szóval változtass ezen
1. Nem megy át az lvl16 (lvl20-on) szabályozók mellett, milyen kiegyensúlyozott a játékmenet :/ 2. Játékon belüli újratöltések. 3. Amikor megölök egy felfegyverzett tömeget, nem tudja kifosztani a fegyverét. (Tudom, hogy fizetem a havi törlesztőrészletet, és tudok normálisan játszani...) Tipikusan ingyenesen játszható... Fizessen a modelljáték megnyeréséhez.
Eleinte örülök, hogy végre találtam egy szórakoztató RPG játékot, de ahogy haladok előre, ezt a játékot nehéz gazdálkodni, és a végén arra kényszerít bennünket, hogy belső valutát vegyünk fegyverhez stb. Amit nem szeretek, az az, hogy Még ha költünk is, véletlenszerű cuccokat kapunk, néhányra nincs szükségünk. Ha nem akarsz sokat költeni, keress egy másik szórakoztató játékot.
A betöltési idő, kérjük, gyorsítsa fel a betöltést, a betöltési idő elérte az 1 órát. Nem javítani ezt a játékot, az szemét. Ez a játék betöltése továbbra is frusztráló, még mindig látom. Kérem, ne tudassa a fejlesztőkkel betöltéskor, miért kell módosítanom. Alkalmazkodsz a játékod lassúságához.
Csak az első néhány óra szórakoztató... később túl sok időt vesz igénybe, túl sok költséget, és nem tudsz fejlődni valódi pénz költése nélkül 👎 az egyetlen dolog, amit ez a játék akar tőled, az a pénz
Egy hét után távolítsa el. Remek koncepció, jó grafika, de nagyon rossz egyensúly, ami idővel csak romlik. Ez a játék túl félkész. Az erőforrások megszerzése szűkös és kiszámíthatatlan, az újrahasznosítás is alig ad sokat. Az érméket nehéz elkölteni az előrelépés érdekében. A tenyésztési hely korlátozott, és összességében nem olyan kifizetődő, így a köszörülés nem éri meg. Ha valódi pénzt szeretne használni, még mindig jobb, ha a nagy fejlesztők játékaira költi
A NIC3-nak GRAFIKUSABB ÉS NYÍLT VILÁG KELL 🌎 AHOL BÁRMIT TEHETÜNK 👍🏻✌