Post by vlikadogunvi on Mar 6, 2022 21:21:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Kingdom: Coin Raid ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Kingdom: Coin Raid IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšit peníze hack ▞▞▞
▞▞▞ Animal Kingdom: Coin Raid 2022 version ▞▞▞
Skvělá hra, ale rád bych, aby to nebylo příliš dlouhé, aby se životy vrátily na dlouhé x
Toto je druhá recenze, kterou odcházím, protože opět mám problém, poprvé se mi dařilo tak dobře v jackpotu Sammy lol a pak mě to prostě vyhodilo ze hry a teď jsem prohrál všechno, co je super otravné. Prosím, vyřešte to
Když kliknete na kteroukoli z miniher a ukradnete kořist, hra zamrzne opravdu oblíbená hra, dokud se to nestalo běžným jevem OPRAVTE TO 🤬🤬🤬
Animal Kingdom: Coin Raid 冒險 qod
Miluju hru samotnou, ALE je tam tolik problémů, že už to skoro nemá cenu hrát, což je smutné.
Je to zábavná hra, ale už dva dny nemohu aplikaci otevřít. Bude se chovat jako při načítání a poté se na hodiny zastaví na 99 %. Aplikaci jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, jen abych zůstal na stejném místě. Bylo by mnohem zábavnější, kdybych to skutečně mohl hrát.
Tato hra se mi líbila až do dnešního dne, kdy jsem ji hrál a hra zamrzla, měl jsem asi 225 životů a více než 20 milionů coinů jsem ztratil celé životy kromě 10 a moje coiny klesly na 10/také
Hratelnost je skvělá, ale je tu jedna obrovská nevýhoda – pokud nejste ochotni utratit obrovské částky v hotovosti, získáte pouze 5-10 minut hry denně, protože regenerace energie trvá tak dlouho. Hodina vydělat pouhých 5 energie je směšně pomalá. Hru jsem si stáhl teprve včera a už mě tak nebaví čekat na energii, že už ji odinstaluji. Poznámka pro vývojáře: vaši hráči nejsou dojné krávy, které je třeba podojit za každou cenu!
Skvělá hra, ale teď se aktualizace nenačte?
Kéž by existoval způsob, jak si štíty koupit
Slušný pasažér času. Zdá se, že to vede k platbě za výhru...
Měním svou odpověď, není to tarif pokaždé, najednou pokaždé, když si jdu pro své věci zdarma a hraji hru, abych získal více věcí zdarma, vypne se pokaždé, když mě míjí a vy potřebujete lidem něco vrátit věci zdarma, které každý den ztrácejí za hraní her pokaždé, když jsem naštvaný, a budu čekat na dobrou odpověď
Polovinu času se nenačte a přijdu o všechno
Zábavná hra, ale někdy se zobrazí zpráva „načítání“ a musíte aplikaci zabít, abyste mohli hrát více. Mám skvělý internet a vím, že připojení není problém
Máte v rukou dobrou hru, možná skvělou hru, ale když ji musím znovu načíst, protože mě vyhodí 16krát za hodinu, a to je po nákupu a ztrátě poháru sovičky, o všechen zisk z toho jsem přišel když mě hra vyhodila.Máte velkou chybu a mnoho z nás to nebude hrát, dokud to neopravíte. Fandím ti, je to dobrá hra
Je to zábavná hra, ale měl jsem přes 350 otočení a hra zamrzla a vrátila mě zpět na 10 otočení, pak jsem měl přes 50 otočení, znovu zamrzla a vrátila mě zpět na 10 technické problémy se dějí příliš často
Kdysi jsem tuto hru miloval, ale nyní neustále zamrzá. Velice zklamán
Hra přestane fungovat a vrátí se na domovskou obrazovku a musím hru otevřít 4krát nebo 5krát, abych ji mohl hrát, neztrácejte čas jejím stahováním
Začal jsem hrát tuto hru a pak to na mě prostě zamrzlo, nemůžu tu hru otevřít, můžete prosím, spusťte tuto hru znovu, je to opravdu skvělá zábavná hra na vydělávání peněz.
Spousta zábavy. Ke hře nejsou potřeba žádné peníze. můžete utrácet peníze, pokud chcete. ale není potřeba. Pokud někdo utrácí peníze, nebude mít nad vámi výhodu. jen budou hrát o něco déle než vy.
Stačí hrát Coin Master! Tato hra je strašný trhák s horší hratelností než původní hra Coin Master. Je těžké získat peníze a těžší je posouvat se o úroveň výš a s každým hodem vyděláte téměř haléře. Nemáte téměř žádnou šanci získat energii! Hrál jsem solidní den a jsem pouze na ostrově 5, když na coin masteru bych byl na 10-15 a také se stále zasekávám na 99% kvůli načítání!
Hra vám nedovolí útočit nebo krást peníze od ostatních hráčů. Pořád to říká "načítání". Žádal jsem o pomoc, NIKDO POMÁHÁ. Ztratil jsem peníze, protože jsem musel restartovat aplikaci. Hra je na hovno. Opravdu potřebují tento problém vyřešit. Nebo stáhnout hru. Poslal jsem jim e-mail znovu, ŽÁDNÁ ODPOVĚĎ!! Lidé, tato hra nestojí za váš čas!!!
Animal Kingdom: Coin Raid Nuotykių kmht
Animal Kingdom: Coin Raid Macəra rsa
Trochu těžké dostat žebříky tu správnou délku.
Hra se mi líbila....dnes to vyžadovalo aktualizaci...když kliknu na tlačítko aktualizace, přenese mě to do obchodu Google Play...pak začne problém..je tam pouze tlačítko přehrát, žádná aktualizace. Nyní se hra nenačte vůbec. Nepotřebuje aktualizaci, jen opravu? Lol
Zdá se, že hra mi prostě přestala dávat malé ostrůvky, přes které se musím dostat, pak musím vynutit zavřít a restartovat aplikaci a pak se zasekl na načítací obrazovce na to, co vypadá jako věčnost!Zasekává se to a také musím čekat na 5 energie po dobu 1 hodiny 2. recenze: hra sama o sobě je dobrá, už nepadá, ale stále musím čekat příliš dlouho na energii, není možné dokončit žádnou výzvu a získat cenu
Tak jsem našel, jak vypnout otravnou hudbu. Také jsem zjistil, že tato hra je do značné míry hrou PAY TO PLAY. Neustále potřebujete energii!!! Upozorňujeme, že toto je defo hra PAY TO PLAY
Vlastně opravdu zábavná hra. Moje jediná stížnost by byla v energetickém systému. Nedostatek dostupných zdrojů energie extrémně omezuje herní dobu. Ale teď, když jsem postavil 20 ostrovů, hra se nenačte dál než na 99 procent. To by se asi mělo prozkoumat.
Zahrajte si tuto hru prostřednictvím pouhého zaplacení a dostanete zaplaceno skutečné peníze
jako mnoho dalších, potřebuje více způsobů, jak vydělat energii
Příliš mrzne! Hra se načte na 99 % a zůstane tam.
Hra samotná se mi líbí, ale neustálá potřeba restartu je přinejmenším otravná. Nepokoušejte se o odvetný útok, protože vypadnete ze hry, ztratíte rotaci a nezískáte žádné mince. Stalo se mi to několikrát.
Miloval jsem tu hru, dokud jsem se nemohl dostat a hrát znovu. JIŽ SE NEMÁ NAČÍST Zkoušel jsem vypnout telefon Restartoval jsem telefon odinstaloval jsem vaši aplikaci znovu ji instaloval JE TO VELMI ZTĚŽUJÍCÍ!!!! !!!!!! pokud to brzy opravíte, změním svou recenzi
velmi zábavná hra hra neustále zamrzá a já musím restartovat a ztratit své bonusy nejsem šťastný
Tato aplikace má mnoho chyb, přestane hrát, vykopne vás a zamrzne. Se všemi dostupnými technologiemi a všemi mozky, které k tomu musíte mít, můžete to prosím opravit, abych mohl pokračovat ve hře.
Hru se nenačte ani po restartování telefonu
Miluji tuto hru, ale proč se stále zavírá, je extrémně otravná
Zábavná hra. Dal bych tomu 5 hvězdiček, kdybych dostal všechny ceny. Právě jsem vyhrál dvě ceny téměř zády k sobě a pouze jsem obdržel. Byly pro hru piňata, do které jsem dostal 400 energie. Druhá byla retro kolekce a ta byla za 11M a 700 energie, kterou jsem nedostal.
milovat tuto hru. je to zábavné a snadné.
Přestože mě hra baví, trvá velmi dlouho, než se otevře. Drží na 99 % po dobu až 10 minut, možná déle, ale to je můj limit trpělivosti. Otevření žádné jiné hry trvalo dlouho. Pouze jednou se otevřel za méně než minutu.
Tato hra se dostane na 99% a poté zamrzne
Dobrá hra, ale nedostala jsem 5 hvězdiček, protože při načítání na nový ostrov neustále mrzne a neustále mě vyhazuje ze hry, takže se musím stále vracet a čekat, až se vše znovu načte, což se zdá trvat věčnost. Vymazali jste mezipaměť atd., jak je vysvětleno v jiných recenzích, a stále se to děje
Souhlasím s několika recenzemi, které jsem právě četl, trvá extrémně dlouho, než získáte energii, abyste se vůbec obtěžovali hrát hru, povzbudí vás k vyšším sázkám za lepší odměny, ale pak jich umístíte tak málo & daleko mezi & jsou často malé, například 10, 15 nebo 20 & pokud vsadíte méně než 10, ani to nestojí za to & Nebudu zkrachovat hraním hry, která by se měla líbit ve volném čase, není to nutnost, je to zábava v minulosti & hra zamrzne & hodně chybuje
Myslím, že tahle hra je pecka! Zatím je to opravdu jednoduchá hra, a když náhodou uděláte most příliš dlouhý nebo příliš krátký, jelen, medvěd nebo cokoli jiného, je váš mistr lesa, zastaví se, podívá se a
Opravdu jsem si myslel, že si hraní této hry užiji. Ale nedovolí mi to nic udělat, jen říká, že načítání n se nikdy nezastaví. Snad se to opraví moc se mi to líbí.
Hrálo se jen asi 10 minut a hra se stala nehratelnou. Pokaždé, když se mi podaří zaútočit nebo ukrást jiného hráče, zasekne se to na nekonečné obrazovce načítání. Zkusil jsem wifi a data a restartoval jsem telefon bez opravy. Když hraji jako host, protože nepoužívám Facebook, bylo by hezké propojit účet jiným způsobem, abych mohl zkusit přeinstalovat. Mnoho dalších jednohvězdičkových recenzí je oprávněných.
Hra stále mrzne!! Právě jsem ztratil všechny své mince a energii, kterou jsem vyhrál! Nešťastná 😒
Animal Kingdom: Coin Raid Macəra retd
Love Fantasy: Match & Stories Teka-teki xrch
Bylo to zábavné, ale za poslední 2 dny se načte na 99% a pak se zastaví a nikdy se neotevře.
Naprosto miluji tuto hru, miluji grafiku.Velmi návykové