Post by cowecnemipo on Feb 12, 2022 17:26:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povoliť panel správcu ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Pekná hra, ale sťahovanie trvá veľa času, takže túto hru a veľa zámkov vymažem
Táto hra je veľmi dobrá, pretože má veľa možností a jej hudba je veľmi dobrá a bábika je taká pekná. Jej šaty sú zamknuté, ale dali sme hre 700 rupií, potom sa všetky odomknú. Môžeme dať bábike krásne meno, moje bábiky sa volajú cathrin, a tak táto hra obsahuje viac fantastických darčekov, keď začne písať, potom to nikdy nekončí.😘😘😘😘😍😍😍😍.Tým, ktorí za tým pracovali, som veľa dal ďakujem tomuto tímu.😇😇😇😇
táto hra je vzrušujúca a zábavná, ale má veľa doplnkov
Pretty Ballerina Dancer عمومی mizq
Vaša hra je veľmi pekná a veľmi sa mi páči, len tak ďalej
Nonono hra je nudná nemusím byť baletka dávam 2 hviezdičky kvôli mojim hrám
Dnes sa pokúšam hrať túto hru, stále sa načítava a načítava a odinštaloval som a teraz som ju znova nainštaloval a dúfam, že to bude fungovať 😬
Páči sa mi hra! naozaj zábavný a zaujímavý problém je v tom, že sú tam 2 veľké sumy a treba zaplatiť lekára a kúpele
Dávam dve, pretože o toľko mb, prosím, urobte to 85 mb, prosím, chcem hrať, ale nemôžem stiahnuť, pretože telefón sa zasekol, pls, menej mb, potom dám 5 hviezdičiek
Hra je pekná, ale jeden problém je, že niektoré šaty sú zamknuté, ale ak sú odomknuté, znamená to, že hra je veľmi jednoduchá a pekná
toto je taká zlá hra, pretože nám neumožňuje otvoriť nemocnicu, znamená to, že keď som otvoril, povedalo mi, že najprv musíte zaplatiť, potom môžete hrať iba vy
Ok hra
Super HRA ALE VADÍ MI ŽE SÚ AJ ZAMKNUTÉ VOLAKTORE ALE JE NA Super 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃💜💜💜💜💜💜💜😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍😍🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 😎😎😎😎😎😎
Táto hra je dobrá, ale kúpele, klinika sú zamknuté 🔐🔒
Je to pekná hra, ale jediným problémom je, že nemôžem odomknúť všetky funkcie alebo miesta a neznášam, keď sa to v hre deje, tak to prosím vylepšite....
Pretty Ballerina Dancer Gündəlik hag
Ja 💓pekná baletka.
toto je veľmi dobrá hra, veľmi rád si túto hru nainštalujem a nie je zadarmo, ale keď otvoríme sieť, stratené veci sa odomknú reklamou 😘😘😘😘😘😘😘👍
Je len dobrý
Veľmi zlá hra, chcel by som získať viac šiat a obchodov, ale tieto veci sa odomykajú peniazmi ☹☹☹☹☹
Phone Case DIY Simulacijske igre pgfn
Táto hra je pekná, ale takmer veľa vecí je uzavretých (v tvare zámku), takže veľa vecí nie je možné nosiť a používať, takže ich otvorte.
Príliš veľa reklám, odstráňte reklamy a budem v poriadku
Pretty Ballerina Dancer სხვადასხვა lebg
Pretty Ballerina Dancer Fritidsspill fuqt
Pridajte viac oblečenia, aby ste sa cítili lepšie! @_@
Nie sú tu kúpele, poliklinika ani fotobúdka. Sú zamknuté a za ich odomknutie by sme mali zaplatiť skutočné peniaze. Ak tam nie sú, neexistuje žiadna zábava. Žiadam kontrolóra, aby nezamykal kúpele, kliniku a fotobúdku. Dúfam, že táto recenzia bude užitočná pre vás všetkých.
Milujem túto hru, ale 8t 8s je problém ich odomknutý nemocničný stánok a makup, ale táto hra je veľmi dobrá, pretože rád vidím tanec😇😇😇😇😇😇
Dávam tu 4 hviezdičky, pretože prečo bol kúpeľný stánok zamknutý, takže túto hru hodnotím 4 hviezdičkami
Milujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Má dobrú grafiku, žiadne reklamy a všetko je dobré. Milujem tento gane
Hram ju uz 5 mesiacov a ma to stale bavi
Milujem tanečné pohyby! mimochodom som chcel pridať viac tanečných krokov, aby táto hra bola najlepšia! každopádne ma milujem hru, a preto som jej dal 5 hviezdičiek: 3
Pretty Ballerina Dancer Boshqalar lxxw
Milujem hru, ale je to najhoršie, pretože funkcie, ako je fotobúdka, klinika kúpeľov atď., sú zamknuté a za odomknutie je potrebné zaplatiť. toto nie je dobra vec.. nielen tieto hry, ale aj ine coco hry su taketo.... plz odstran to a toto bude uzasna hra
Je to skvelá hra, ale na získanie nových zručností musíte sledovať reklamy
Stiahnuté viac ako 100 MB pre 88 MB hru. stále sa nenainštaloval.
je to dobrá hra, ale toľko reklám a bez peňazí sa nedá odomknúť kúpeľná klinika
hru som doslova miloval. len to, že mala zablokovaných veľa reklám a úrovní.
Táto hra je dobrá páči sa mi, ale práve ju začínam. Nie som si istý, ako je to s touto hrou Vybral som si ju, pretože som videl veľa ľudí, ktorí hovorili, že táto hra je pekná.............
MILUJEM TÚTO HRU, ALE MNOHÉ KOSTÝMY, KOZMETIKA A ĎALŠIE ATĎ JE ZAMKNUTÝCH
Pretty Ballerina Dancer Casual games sxf
trvalo mi dlho, kým som to stiahol... Trvalo to 2 hodiny.. Nakoniec, keď je číslo 87, povedalo mi, že túto hru nemôžem stiahnuť príliš náladový
Oasome a ja tiež hovorím, že všetky zrazeniny sú zadarmo. Keď hrám hru, je taká špinavá, všetky úrovne sú zamknuté, prosím, odomknite všetky úrovne, požiadajte a odpovedzte.
Čauky Já jsem Marianka škvarnová milujem túto hru odporúča Pre všetkých ktorí túto hru miluju prosím dajte mi fajku
Je to super hra ale mohlo by sa niečo vylepšiť❤👑😂😯
Nič moc
Ja keď som bola malá tak ma zaujal belet.A teraz to už trocha viem koli hrám.😎
Páči sa mi to, ale jeden problém je, že niektoré veci nie sú otvorené😐😑
Vôbec sa neotvára a zobrazuje špinavé správy a vôbec neotvára svoju tak škaredú hru
Táto hra je pekná 🙂 ale niektoré sú odomknuté.
Caylee Ann Gonzales 😍
Je to vynikajúca hra. Milujem túto hru. Je to tanečná hra