Post by cowecnemipo on Feb 12, 2022 17:14:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieograniczony wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Nie ma sensu grać, chyba że chcesz wydać $$$$$, poziomy bardzo szybko stają się nie do pokonania bez tego!!!
Nauczanie sie klamac w reklamach, kiedy precyzujesz, kiedy ma sie zepsuc kontent. Zmiażdżony cukierek przerobiony.
Ładna grafika. Gra zrozumiała. Mam nadzieję, że nie zrobiłeś za trudna.
Royal Match Teka-teki nuk
😀👍.
Jak każda gra trzeba w nia nie grac tydzien a potem planzę sie przechodzić licza jak w kazdej grze na pieniądze
Chciałbym tylko, żeby było więcej poziomów niż na 2201 i musiałem czekać na aktualizację na więcej. Wreszcie nowa aktualizacja poziomu 24 grudnia.
dobra gra
Mam trochę zabawy grając, ale nie widzę poziomu, który jest w reklamach. i czasami ciągle się zawiesza i zabierze jednego z moich królów, ale nadal gram godzinami tyle radości! Jeśli nie masz aplikacji, pobierz ją szybko. Dzięki Nessy215
Kocham, kocham tę grę, czyż nie głupi dodaje, że teraz mam świetny zespół. Czuję, że mogę z nimi rozmawiać i odbijać się od nich, a oni udzielają mi szczerej odpowiedzi. GO TEAM edytuj tę grę, nie pozwoli ci przejść ani dostać się do ostatniego pokoju, kiedy dotrzesz do ostatniego pokoju, jest napisane aktualizacja i nie zostanie zaktualizowana do końca. Lubię wiedzieć, co jest w ostatnim pokoju, do którego nigdy cię nie wpuszczą. 2 lata gry, która jest do bani
Podoba mi się ta gra, ale NIC nie przypomina reklam. Jest to gra polegająca na dopasowywaniu trzech elementów, ale jestem na 130 poziomie i jeszcze nie "uratowałem króla". To właśnie skłoniło mnie do pobrania tego. Wydawało się, że „nareszcie inna gra w dopasowywanie 3 elementów”.
Super gra...
Zwykła i po prostu świetna zabawa! To gra typu "dopasuj ikony", ale uwielbiam wszystkie dodatki.
Trochę nudne. Niewiele możesz zrobić, ale oczyść planszę kilkoma łatwymi ruchami do tej pory, a zamek sam się zbuduje. Zero opcji do wyboru dekoracji.
Uwielbiam tę grę, grałem w nią od około roku, ale widziałem tylko jedną przygodę poza zwykłymi łamigłówkami. Reklama jest trochę myląca, ponieważ jeszcze nie widziałem tych części w grze
Ta gra jest na pewno fajna… ale co się stało z wyzwaniami Save the King… to był główny powód, dla którego pobrałem tę grę… więc gdy kończysz nowe poziomy dla tych z nas, którzy są wciągnięci… stwórz nowe wyzwania Save the King!
Royal Match Головоломки npev
Uwielbiam tę grę, ale jestem bardzo rozczarowany, ponieważ nie mogę otworzyć aplikacji od czasu aktualizacji mojego telefonu. Kładzie mi głęboki sen czy coś. Zbyt długie oczekiwanie na uratowanie króla... to właśnie sprzedało mnie w tej grze.
Świetna gra. Zajmuje mnie godzinami. Niektóre poziomy są szczególnie trudne, ale to sprawia, że ich ukończenie jest jeszcze bardziej satysfakcjonujące. Nagrody za ukończenie poziomów są hojne. Szkoda tylko, że nie byłem tak często zachęcany do dołączenia do drużyny, brania udziału w Sky Races, kupowania dodatków (itd.). Z radością zapłacę niewielką kwotę, aby z nich zrezygnować. Grafika jest świetna i uwielbiam Piñatę. O co chodzi w kluczach? Nigdy się nie udało!
Jest to gra o pięknym motywie. Polecam każdemu, kto chce zapłacić za grę. Nie da się wygrać poziomów bez dopalaczy. Po tym, jak wykorzystałem wszystkie darmowe dopalacze, czyli poziom 75, nie można było wygrać. Kolejną dobrą rzeczą jest brak reklam.
Nie graj w gry naprawdę, ale to nie jest złe, ale w mgnieniu oka nie mam żyć, a potem nie mogę grać godzinami, więc niestety sprawia to, że jest to bezcelowe, musiałem oceniać to nisko i nie widzę, jak kontynuuję grę, gdy nie ma opcji na zdobycie żyć
Fajna zabawa. Polecam.
To już drugi raz, gdy aplikacja przestaje działać i muszę ponownie pobrać i zacząć od 0 po osiągnięciu wysokich poziomów. Tak rozczarowujące 😞
Jak zwykle w przypadku wielu z tych gier, reklamy są błahe i zwodnicze. Grałem w tak zwane "na ratunek królowi" tylko 3 razy na ponad 400 poziomach...!
Uwielbiam tę grę, ale czekanie na aktualizację, aby przejść dalej, jest denerwujące
Rozczarowany, że udało mi się uratować króla tylko raz. Reklama zawsze pokazuje zabawne wyzwania związane z uratowaniem króla, ale jestem prawie na poziomie 1000 i zrobiłem to tylko raz. Ja też nie wydałem ani grosza i udało mi się zajść tak daleko
Było fajnie, ale nie pozwala mi kupować monet, co jest frustrujące, ponieważ przegapiłem wiele szans na wygraną.. Cóż, stracili wiele szans na zapłatę..
Ta gra była kiedyś fajna, ale na wysokich poziomach (ponad 600) robi się bardzo nudna, a większość poziomów polega teraz na sporym szczęściu (oczywiście próba zwabienia graczy do wydawania pieniędzy zamiast grania w legalną grę). No cóż, mogę znaleźć inną grę, na którą będę tracić czas!
ZŁODZIEJSKA gra nastawiona na OKRADANIE z PIENIĄDZY. Kupujesz dodatkowe pomoce do gry i zaraz masz zaraz na bo tak nie masz tych śladów bonusów do płaszy ułatwienie są, ale tak robione z, a ich nie jest kompanem ich albo po wielkich mękach. Burdelowi grać oczywiście to na pazerną łapę bo takie same skurwysynu złodzieje. Udławcie się tymi pieniędzmi tęczowe miasto. Ogólnie gra dla DEBILI, który nie ma mieć z kasą i uważa się, że się chu... złodziejami sąd!!!
Twoje reklamy wyświetlają poziomy „uratuj króla”, ale po 121 poziomach dwukrotnie „uratuj króla”. Reklamuj to, czym jest, grą w Candy Crush. Zzzzzzz
Rejestracja na jedyne FB.
Po raz kolejny jest napisane aktualizacja, ale nie ma takiej, to jedyna gra, w której tak się dzieje, wszystkie inne gry mają gotowe poziomy, ten musisz poczekać kilka dni na nowy poziom
to jest bardzo trudne i czasami się na to denerwuję, bo czasami pokonanie jednej planszy zajmuje mi tydzień 🤣 ale jest bardzo fajnie, dzięki
Jestem na poziomie 439, NIE miałem żadnego z reklamowanych wyzwań, za dużo kosztowało przejście przez super trudne poziomy. fajnie, ale...
Jak tu zmienić język na polski
Nie daj się zwieść grafice, ta gra jest trudniejsza niż się wydaje. bardzo trudne.
Chociaż ta gra polegająca na dopasowywaniu 3 jest urocza, czuję się zwiedziony przez pierwsze reklamy. Gdzie są mini gry?
Bubble Shooter Mania - Blast پزل hat
Ta gra byłaby lepsza, gdyby oszukiwała. Moc śmigła robi to, co chce. Co oznacza, że jeśli masz cokolwiek, nie pójdzie na to, wyląduje gdzie indziej i wywali cię z tego poziomu. Mnie wkręcała ta gra częściej niż nie
Znowu źle gra się zawiesiła i wyrzuciła mnie to frustrujące. Skończyłem królewskie sny 3 razy i zanim będę mógł odebrać nagrodę, wyrzucił mnie. Zła gra po długim czasie grania.